Wat is de meest multifunctionele tool voor in de woning?

Vandaag de dag zijn er steeds meer handige ‘snufjes’ voor in de woning. Tools die de dagelijkse activiteiten makkelijker maken i.p.v. moeilijker. Maar de keuze is zo reuze dat je door de bomen het bos bijna niet meer ziet. Wees niet getreurd, want wij hebben de meest multifunctionele tool voor jou gevonden. De tool is zowel functioneel als energie- en tijdbesparend. Wie wil dat nou niet?

Wat is de multifunctionele tool dan?

De 3 in 1 kokend water kraan van Howat. Verspil geen tijd meer, omdat je moet wachten totdat je water kookt. Daarnaast heb je direct kokend, warm en koud water tot je beschikking.  Zoals we aangaven is het ook bijzonder energie- en waterbesparend, dat komt doordat je nooit meer te veel water pakt dan je nodig bent.

Gemakkelijk zelf te installeren

Gaten boren is niet nodig. Haal je oude kraan eruit en zet de nieuwe erin. Het product is namelijk zo ontworpen dat alles naadloos op elkaar aansluit, waardoor er geen koppelstukken verkeerd aangesloten kunnen worden. Daarnaast kan het elektrisch gezien gewoon aangesloten worden op een geaard stopcontact. Je hebt dus geen speciale powerunit of dergelijke nodig.

De werking van de boiler

Bij installatie van de kraan dient er ook een boiler aangesloten worden. De Howat singel boiler heeft een opslagtank van 2.4 liter. Daarnaast is de boiler binnen 8 minuten weer vol als de gehele inhoud in 1 keer wordt getapt. Dit zorgt gemiddeld voor 60 kopjes thee per uur.

De boiler is klein en geoptimaliseerd ontworpen. Dit wil zeggen dat de boiler gemakkelijk te verwerken is en in ieder keukenkastje. Ook is de opslagtank voorzien van een isolatiewand, wat handig is voor het gebruiksgemak.

Door de gemakkelijk installatie zijn er geen moeilijke koppelingen nodig. De installatie is zoals we schrijven dus erg gemakkelijk. Maar dan zijn we er nog niet. De boiler hoeft niet aangesloten te worden op de afvoer. Dus bij aansluiten hoeft er geen rekening gehouden te worden met een eventuele afvoerbuis.

Is de kraan kindvriendelijk?

Ja, kokend water is gevaarlijk voor kinderen, mits er geen maatregelen getroffen worden. De 3 in 1 kraan is ontworpen met een kinderslot. Bij gebruik van kokend water dient er een veiligheidspaneel ingedrukt te worden, zo wordt er voorkomen dat kleine kinderen de kokend water kraan kan bedienen. Kokend water pakken gaat dus niet zo gemakkelijk als koud- en warmwater pakken.

De kranen passen in ieder keukendesign

Wil je gelieve een RVS-, zwarte, of een chroomachtige kraan? Dat kan! Daarnaast zijn de kranen ook nog in verschillende ontwerpen mogelijk. Denk aan een kraan met een boog of een kraan met een rechte stukken. Een leuke additionele toevoegingen is een zeeppomp in dezelfde kleur.

Meer tips voor in je woning? Klik hier.