Hoe kies jij een vloer die bij het interieur past? 

Of je nou een Scandinavische woonstijl, een industriële woonstijl of moderne woonstijl hebt, voor ieder type interieur is er wel een vloer. Je kunt spelen met kleuren en looks en zo een ruimte volledig naar smaak indelen. Lees in deze blog hoe jij een vloer kiest die bij jou interieur past.  

Brede planken 

Misschien had je hier nog niet helemaal bij stil gestaan, maar bij het kiezen van een vloer kijk je ook naar de breedte. Gaat jouw voorkeur uit naar de ruimtelijke uitstraling van een brede plank in een kamer? Dan kun je kiezen voor breed laminaat dat er tevens voor zorgt dat een ruimte groter lijkt. Een ander voordeel van dit type laminaat is dat het sneller gelegd is, doordat er door het formaat minder planken nodig zijn. 

Chique en stoer met een visgraatvloer 

De visgraatvloer, wie kent hem nog niet? Tegenwoordig is deze vloer niet meer uit een huis weg te denken en wij snappen helemaal waarom zoveel mensen voor deze vloer kiezen. De verschillende soorten visgraatvloeren sluiten weer aan op elk type interieur. Om gezelligheid in huis te halen is de visgraatvloer in Groningen perfect geschikt. Ook valt de vloer met veel verschillende kleuren te combineren en kun je er gemakkelijk een mooi geheel van maken in een ruimte.  

Vloer van kurk 

Deze vloer is gemaakt van het natuurproduct kurk. Bij een interieur met aardetinten en natuurlijk kleuren sluit deze kurkvloer goed aan. Daarbij kent een kurkvloer ook een aantal voordelen zoals geluidsdemping, aangename warmte en dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming. Je kunt verschillende soorten kurkvloeren in Groningen bekijken om daarna te kunnen genieten van een prachtig nieuwe vloer in huis. 

Aansluiten op het interieur 

Wat voor interieur je ook hebt, er is altijd wel een vloer die aansluit op jouw wensen. Voordat je een vloer uitkiest is het handig om inspiratie op te doen op internet of om al eens rond te kijken in de winkel. Zo valt jouw interieur en alles wat daarbij komt kijken straks mooi samen als één geheel.